Seneste nyt

Tekst

31.12.2020

Endnu engang er restriktionerne blevet forlænget så indtil vi hører mere er der først opstart i uge 3

11.12.2020

Vi i IF Centrum gymnastik følger selvfølgelig de nyeste retningslinjer fra regeringen, dette betyder derfor, at vi går på tidlig juleferie i år.🎄ALLE hold har nu haft deres sidste træning.

Opstart er pt. Uge 2 (d 11/1-21) - med mindre regeringen melder andet ud. I vil blive informeret herom.
Vi vil gerne takke alle, børn og voksne, for den store opbakning vi har haft i 2020! Det har vel nok været et mærkværdigt år. Vi glæder os rigtig meget til at byde j’er alle velkommen igen i 2021.

Såfremt I har spørgsmål til ovenstående er I velkommen til at kontakte Undertegnet.
Glædelig jul og godt nytår til jer alle!
Pas på hinanden ❤️


25.10.2020

Vi i IF Centrum gymnastik følger selvfølgelig de nyeste retningslinjer fra regeringen, derfor gælder følgende for alle hold i gymnastik afd:

 

Alle vores børnehold må stadig mødes og lave gymnastik, så længe der ikke er aktive udøvere på 21 år eller derover (dette gælder dog ikke vores trænere)

 

Alle vores voksenhold, hvor medlemmerne er over 21, må kun mødes såfremt de ikke overskrider antallet på 10 personer! 

Dette betyder desværre at vi lukker vores 28+ hold for fysisk fremmøde de næste 4 uger, men der bliver arbejdet på en evt. virtuel løsning. Info herom bliver sendt direkte til holdets tilmeldte. 

Gymbic og herrehold fortsætter - dog kun med max 10 udøver inkl. trænere.

Her må man forvente at blive afvist i døren, hvis der er mere end 10 fremmødte.

 

Når man opholder sig på indendøres arealer, der er offentligt tilgængelige, skal der bruges mundbind, indtil man er i omklædningsrummet eller i hallen/gymnastiksalen. 

Vi opfordre til at alle forældre fortsat aflevere deres børn omklædt udenfor hallen/salen og afhenter udenfor igen. For de forældre som sidder i hallen, pga særaftale, gælder kravet om at man har mundbind på, til man har forladt hallen igen. 

 

Vi opfordre alle til at følge de anvisninger som er udsendt. 

Bliver man testet positiv med Corona virus, skal man hurtigst mulig giver besked til træneren på ens hold eller Formand Maja Hornum tlf 91890626, således at vi kan stoppe smittespredning asap.

Følgende regler er gældende til der kommer yderligere fra regeringens side.

 

16.10.2020

Bestyrelsen i gymnastik afdelingen er i dag blevet informeret om, at en gymnast på foreningens teamgym hold i denne uge er testet positiv for corona. Bestyrelsen har været i kontakt med sundhedsstyrelsens rådgivningscenter og følger deres anbefalinger for håndteringen af dette.

Gymnaster og trænere som har været i kontakt med den smittede er informeret. Sundhedsstyrelsens rådgiver pointerede at vores forening tager alle de korrekte forholdsregler i vores træninger - dette fortsætter vi selvfølgelig med, så vi fortsat kan lave gymnastik. 


Alle hold starter op igen efter ferien som planlagt.