Corona retningslinjer

Corona retningslinjer for If Centrum Gymnastik

Kære gymnaster og forældre

Så nærmer uge 40 sig og opstart af gymnastiksæsonen 2020/2021. Vi er stadig underlagt restriktioner ift. Corona og regeringens opstramninger, har også betydning for, hvordan vi skal afvikle vores hold i hallen og gymnastik salen. Vores trænere er instrueret i de forholdsregler de skal tage, MEN vi har brug for jer forældres opbakning og forståelse, så opstart kan lade sig gøre. Derfor kommer nedenfor følgende tiltag og regler som SKAL følges, når I sender jeres barn til gymnastik.

 

1. Der må maks være 50 personer involveret i træning og i hallen. Dvs. gymnaster, trænere og frivillige. Forældre må derfor IKKE opholde sig i hallen, når jeres barn laver gymnastik. Hvis der er behov for aflevering, skal dette ske så hurtigt som muligt. Der vil være voksne i hallen til at tage imod og sende afsted.

2.BRUG AF CENTRUM HUSET Reglerne for brug af klubhuset er også blevet skærpet, da man nu skal bære mundbind, hvis man er stående. Dvs. står i kø ved kassen, rejser sig fra bordet, går på toilet mm. Så hvis I vil benytte klubhuset mens I venter (det håber vi I vil), så medbring mundbind.

 

3. Da vi helst skal undgå, at 2 hold er i hallen på samme tid, vil træning stoppe 10 min før tid, så jeres barn kan komme ud af hallen, inden nyt hold kommer ind. Dette betyder også, at jeres barn først må møde ind i hallen max 10 minutter før træningsstart.

 

4. INDGANG er der man tidligere er kommet ind ved siden af Centrum huset. UDGANG bliver for enden af hallen ud mod parkeringspladsen. Der vil være voksne til at hjælpe, når holdene er færdige med at træne.

 

5 . SELVE TRÆNINGEN: Børnene skal være omklædte i gymnastiktøjet, når de ankommer i hallen. Når de kommer ind, skal de spritte hænder, og der er også krav om afspritning mellem stationer. Børnene deles i rækker af max 10, og det vil være de samme trænere, som følger dem til den enkelte træning. Redskaber skal afsprittes, hver gang børnene skifter station - men det har trænerne fuldt styr på.

 

Vi håber, at I vil respektere reglerne, da det ellers kan betyde, at klubben kan få en tækkelig bøde. Derudover er vi selvfølgelig også kun interesserede i, at vi alle passer på hinanden.

Vi glæder os SÅ meget til at komme igang med gymnastikken igen og glæder os til at se jer 🙂

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen i IF Centrum gymnastik