Forside » Svømning » Info til medlemmer og forældre

Info til medlemmer og forældre

Tilmelding

Tilmelding skal ske via Online tilmelding her på hjemmesiden. Det er ikke muligt at tilmelde sig direkte hos instruktørerne. Ligesom det heller ikke er muligt at skifte til et andet hold via instruktøren.

Det er vigtigt, at børn tilmeldes i eget navn og fødselsdato – ikke forældrenes. Hvis du har flere børn, skal de oprettes hver især.
Husk at udfylde e-mailadressen korrekt, da de fleste informationer sendes via e-mails.

Hvis du kommer på venteliste til et hold, får du automatisk besked, hvis der bliver en plads ledig. Så har du 48 timer til at acceptere pladsen og gennemføre betalingen. Ellers går pladsen til den næste på ventelisten.
Hvis der ikke er tilmeldte nok på et hold, kan det desværre være nødvendigt at nedlægge et hold.

Simple husregler i IF Centrum Svømning
Husk:

  • Ingen må gå i vandet, før instruktørerne er klar på bassinkanten.
  • Det er ikke tilladt at fotografere i svømmehallen eller omklædningsrummet.
  • Lider dit barn af epilepsi, sukkersyge eller andre sygdomme, er det vigtigt, at instruktøren bliver informeret, så de kan være ekstra opmærksomme på det.
  • Man må ikke deltage i svømmeundervisningen, hvis man har forkølelses- eller andre åbne sår, da det udsætter andre for stor smitterisiko. Kom først igen, når der er lukket skorpe på såret.
  • Drenge over 6 år forventes at klæde om i herreomklædningsrummet og piger over 6 år forventes at klæde om i dameomklædningsrummet.
  • Da der er mange, der skal igennem omklædning og bad på kort tid er det en god ide at komme i god tid. Lad være med at stå for længe under den varme bruser, men hop i stedet en tur i saunaen og få varmen.
  • Efter efterårsferien er der åbent for forældre ved bassinkanten den 1. mandag i måneden. De øvrige mandage henvises forældrene til cafeteriet. Det gælder for forældre til børn på Begynder, Let Øvede og Øvede. Årsagen er, at børnene er mere koncentreret og dermed får mere ud af undervisningen, når forældrene ikke sidder ved bassinkanten.
    For forældre på Plask og Leg er det også en god ide, at forældrene opholder sig i cafeteriet, men her er det op til den enkelte forældre, at vurdere, hvad der er bedst for barnet.
  • Vis hensyn til hinanden både i bassinet og på bassinkanten. Der er stor forskel på, hvor trygge børnene er ved vandet. Husk et pænt sprogbrug og god opførsel.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til svømmeudvalget, kan de kontaktes på e-mail: svoemning_ifcentrum@outlook.dk